Tomracinges fiatalok – Sprintverseny és endurance kihívás a Hungaroringen!
júl201706

Míg a csapat egyik fele a Kakucs Ringen húzza a gázt a hétvégén, addig Babonics Márk és Érsek Dániel a Hungaroringen teszi majd ugyanezt. A srácok az osztrák szervezésű BTR Performance minibajnokságon állnak rajthoz, és egy érdekes kihívást is igyekszenek teljesíteni!

A fiataloknak ezúttal külön-külön, valamint vállvetve is meg kell majd küzdeni. A pénteki napon egy sprintverseny vár a mezőnyre, míg szombaton kétórás endurance-megbízhatósági futamot tartanak:

„Márk legfőbb célja a tapasztalatszerzés, és a köridők javítása. Csupán harmadjára fog menni a Hungaroringen, így még szoknia kell a pályát, és az őt körülvevő nagy létszámú mezőnyt. Elvárás nélkül ül a nyeregbe, de természetesen ennek ellenére szeretne minél jobb teljesítményt nyújtani a sprintfutamon.” – összegzett Babonics Attila, Márk édesapja.

Márkó

Érsek Dániel sem rendelkezik még komoly rutinnal a Hungaroringről, ennek ellenére konkrét elvárásokat fogalmazott meg saját magával szemben:

„A legfőbb célom, hogy folyamatosan gyorsuljak, úgy vélem ehhez minden technikai feltétel adott. A motorom kellően fel van készítve, már nagyobb teljesítményre lesz képes, és ezúttal más abroncsokat is használok majd. Komoly fejlődést várok, a sprintfutamon szeretnék az első tízbe kerülni, de az endurance-nak sem megyünk feltartott kézzel! Remélem Márkóval sikerül egy jó taktikát meglépve versenyképesnek lenni, én nagyon bízom magunkban. Várom a pénteket, hogy végre a pályán legyünk!” – mondta elszántan Dani.

Biel Richárd tulajdonos/csapatkoordinátor is nagy érdeklődéssel várja a versenyhétvégét:

„A szombati nap igazi fekete ló, hiszen egy nagyon érdekes kihívás vár fiúkra, Márkó Érsek Danival indul az endurance versenyen. Nagyon kíváncsi vagyok, hogyan tudnak majd együtt, csapatban dolgozni!” – összegezte várakozásait Richárd.