Tomracing dobogóparádé az Euroringen!
jún201702

Remekül telt május utolsó hétvégéje Tomracing Motorsport Team pilótáinak. A csapat egy része, Sebestyén Péter és Görbe Soma külföldön, míg a Surányi Zoltán, Surányi Balázs, Aszalós Ádám, Hartmann Ferenc kvartett az Euroringen lépett pályára. A csapatvezetés is nagyon elégedett a versenyzőkkel.

A 11 éves Surányi Balázs két kategóriában is rajthoz állt és nagyot villantott:

Balázs a szombati edzések alapján az első helyre kvalifikálta magát a Young Timer 90-ek között, a futamon harmadikként végzett, a robogók között pedig ötödik helyen intették le a kategóriájában. Másnap már nem érte be ennyivel a fiatal tehetség, űridővel nyert az YT 90-es időmérő edzésen, és mindkét versenyén fölényes győzelmet aratott a 12 fős mezőnyben!

Sb

Surányi Zoltán elmondása szerint mindent kipréselt magából, ami a Scooter Sport kategória 2.helyéhez volt elegendő:

„Mindent kihoztam a motorból és magamból is. A maximum ezúttal ennyire volt elég, ezzel az összes menetben a második helyen végeztem.” – értékelt a tavai Scooter bajnok, aki ebben a szezonban a saját versenyzése mellett nagy hangsúly fektet fiára, Balázsra.

Surányi Zoli előtt a sokszoros bajnok Aszalós Ádám végzett, aki csak a versenyhétvégét megelőzően csatlakozott a Tomracing Motorsport Teamhez:

Aá

„Öt év kihagyás után tértem vissza a pályára, és már az első szabadedzést is nagyon élveztem. Hála az égnek elég gyorsan sikerült elkapnom a ritmust, és a kategóriámban mind szombaton, mind pedig vasárnap győzni tudtam.” – mondta el a rutinos pilóta, aki a MAMS OB-n és a MAMI kupanapon sem talált legyőzőre.

Hartmann Ferenc folytatta a Máriapócson megkezdett remeklését, és lassan kijelenthető, hogy első számú esélyessé lép elő a Supermoto S2-es kategóriában:

„Nagyon éreztem a motort, és megnyertem a szabadedzést, majd később az időmérőn minimális lemaradással a második lettem. A futamok is jól alakultak, az első versenyen még „csak” a második pozíciót tudtam hozni, de a zárófutamra már minden összeállt, és legnagyobb örömömre ez győzelemben csúcsosodott ki!” – értékelte teljesítményét a listavezető.