A Tomracing Kakucson is ott lesz – folytatódik a Supermoto és Trofeo Motorline kupasorozat!
jún201716

Szombaton a Kakucs Ringen folytatódik tovább a Magyar Nyílt Nemzetközi Supermoto Kupa, amelyben a Tomracing Motorsport Team két versenyzővel is érdekelt. A pályán ezúttal bal irányban megrendezendő futamokat Hartmann Ferenc a másodosztály listavezetőként várja, míg Kecskeméti Márk továbbra is a rehabilitáció fázisában jár. Aszalós Ádám egyedüli tomracingesként lesz jelen a scooter sorozatban.

Hartmann Ferenc, az S2-es géposztály első helyezettje komolyan készült, elmondása szerint ez a hétvége lélektani jelentőséggel is bír:

Hf

„Az elmúlt hétvégén már voltam kint a Kakucs Ringet bemotorozni. A hétköznap estéket is folyamatos edzéssel töltöm, kiegészítésnek nagyon sokat kerékpározom, ami jó hatással van az állóképességemre. Szombaton elérkezünk a bajnokság feléhez, és az erőnléten kívül a technika kifogástalan működése is nagyon fontos, ezért friss alkatrészekkel is készülök, így tiszta lappal vághatok majd neki a versenyeknek. Célom a győzelem, amiért igyekszem mindent megtenni!” – összegezte gondolatait Ferenc.

Kecskeméti Márk a szezon előtti térdműtétje után lassan gyógyul, de már közel a nap, amikor ismét nyeregbe pattanhat. Természetes, hogy nagyon várja már!

km

„A térdem szépen javul, már egy ideje újra edzésben vagyok. Motorra sajnos még nem ülhetek, de a kardiós munka folyamatosan zajlik, és igyekszem a fokozatosság elvét betartva terhelni a műtött lábam. Jól érzem magam, és ha lassan is, de felépülök, egy hónap múlva pedig már remélhetőleg újból húzhatom a gázt. A cél nem változott, a szezon utolsó két versenyére teljes értékű harcosként szeretnék csatlakozni a többiekhez.” – mondta az S1 Prestige kategória sokszoros bajnoka.

Aszalós Ádám a múlt hónapban csatlakozott a Tomracing csapatához, és már első versenyén jelezte, hogy komolyan szeretne érdekelt lenni a végelszámolásban is. Éppen ezért folytatná a megkezdett sorozatot:

aá

„Az euroringi verseny nagyon jól sikerült számomra, amit természetesen nagy munka előzött meg, de a sok év kihagyás miatt csak titkon reméltem, hogy ilyen jól sikerülhet a visszatérés. Kakucsra is felkészülten érkezem, de kell majd pár kör, hogy meglegyen a ritmus. Jó lenne hasonló eredményekkel zárni ezt a hétvégét is! – zárta mondandóját jókedvűen a többszörös bajnok motorversenyző.